Tietosuoja

Sivuston suojaus

Koemme Asuntosäästössä tietoturvallisuuden erittäin tärkeänä. Kaikkea asiointia suojataan SSL (Secure Sockets Layer)-suojauksella. SSL-tekniikka on yksi turvallisempia tapoja suojata tietoliikenneyhteyttä. Tekniikkaa sovelletaan lähes kaikissa Pohjoismaisissa verkkopankeissa. Rahaliikennettä suojaa Paytrail Oy, joka on suomalainen verkkomaksamiseen erikoistunut yhtiö. Paytrail Oy on kokonaan NETS:in omistama yhtiö. NETS (ent. Luottokunta) vastaa esimerkiksi Visa- ja Mastercard -luottokorteista Suomessa.

Henkilötietojen käsittely Asuntosäästössä

Asuntosäästö käsittelee henkilötietoja EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR), henkilötietolain sekä rahoitus- ja sijoituspalvelualaa säätelevän lainsäädännön mukaisesti. Asuntosäästössä huolehditaan yksityisyydensuojan ja salassapitovelvollisuuden toteutumisesta henkilötietojen käsittelyssä. Henkilötietoja käytetään asiakassuhteiden hoitamiseen, tuotteiden ja palveluiden tarjoamiseen sekä riskienhallintaan.

Henkilötietojen hallinnointia varten Asunsäästössä on henkilörekisteri, josta on laadittu erillinen tietosuojaseloste.

Tietosuojaselosteen voit tarkastaa tästä>

Evästeiden käyttö (cookies)

Sivustollamme käytetään evästeitä (cookies). Eväste on pieni tekstitiedosto, joka tallentuu käyttäjän internet-selaimeen sivustolta. Tekstitiedosto sisältää tietoa, jota käytetään esimerkiksi helpottamaan sivuston käyttäjäkokemusta. Asuntosäästö ei tallenna evästeisiin henkilötietoja tai muuta arkaluontoista tietoa.

Asuntosäästön internet-palvelujen sisäänkirjautumista vaativien toimintojen käyttö edellyttää, että käyttäjä on hyväksynyt  session cookies-evästeiden käytön. Näitä evästeitä käytetään helpottamaan sijoitusasioiden hoitoa. Ne häviävät, kun käyttäjä kirjautuu ulos palvelusta.

Tekijänoikeudet

Sivustolla oleva materiaali on tekijänoikeuslain alaista ja Asuntosäästö Oy pidättää kaikki oikeudet. Mikäli haluat julkaista Asuntosäästö Oy:n materiaalia, tulee asiakaspalvelusta pyytää tähän erillinen kirjallinen lupa, jossa selvitetään:

  1. haluttu materiaali sekä
  2. julkaisun tarkoitus ja
  3. julkaisijan yhteystiedot sekä
  4. julkaisun vastuuhenkilö.

Sivusto käyttää SSL-suojattua yhteyttä

Asuntosäästö

Asuntosäästö on yksityinen kiinteistösijoitusyhtiö, jonka C-sarjan osakkeita voidaan merkitä verkkopalvelun kautta. Yhtiö sijoittaa varat asuntoihin ja C-sarjan osakkeenomistajat saavat sijoitukselleen kiinteää osinkoa. Osinko maksetaan osakkeenomistajille neljä kertaa vuodessa.
Asiakaspalvelu:
Asuntosäästö Asua Oy
Y-tunnus: 2597003-8

Tietoseloste
Rekisteriä ylläpitää Asuntosäästö
Katso tietoseloste
SIJOITA TÄSTÄ
AVAINHENKILÖT

Toimitusjohtaja:
Joni Lähteenmäki 
(040 352 2770)

Hallituksen puheenjohtaja: 
Jani Valtonen
Copyright © Asuntosäästö 2021.  Kaikki oikeudet pidätetään. Tietosuojaselosta. Ota yhteyttä: Asiakaspalvelu@asuntosaasto.fi 

Sivuston käyttäminen edellyttää evästeiden hyväksymistä. Hyväksy evästeet | Mitä ovat evästeet | Tietosuojaseloste

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram